Sobre aquest blog i el seu autor

Aquest blog pretén ser un petit espai on anar-hi penjant reflexions i escrits breus. Sense cap pretensió o, millor dit, sense massa pretensions. De cara a mi mateix, buscar ser l’excusa per obligar-me a aturar-me una estona i a posar per escrit pensaments que ens motiva la intensitat del dia a dia. Poder aturar, si més no, per un instant la realitat per plasmar allò que he viscut i pensat, abans de passar pàgina i abocar-nos a una altra successió d’estímuls, fets i situacions. I sobretot per poder-ho fer més enllà d’un mateix, col·lectivitzant el pensament de la mateixa manera que col·lectivitzem l’acció per ser allò que volem ser.

cropped-1934-ocupacion-agraria-en-badajozVeurem si me’n surto i cap on em porta tot plegat.

I ja per acabar, em presento. Soc l’Ermengol Gassiot Ballbè, resident a Penedès i, com dic en un altre lloc, rebel tantes voltes, arqueòleg, insubmís, professor retallable i sindicalista de la CGT de Catalunya.

Em trobaràs al tuiter a @ErmengolGassiot

Un pensament sobre “Sobre aquest blog i el seu autor

  1. Hola,

    t’escric des d’Icaria Editorial. Acabem de treure un llibre que potser et pot interessar. Es tracta del llibre “Sin trabajo, sin derechos, sin miedo. Las reformas laborales y sus efectos sobre el trabajo” coordinat per Albert Recio, Gemma Tarafa i Joan Benach: http://www.icariaeditorial.com/libros.php?id=1480. Et podem enviar un llibre i, si et sembla interessant, fer-ne difusió.

    Pots donar-me una adreça on enviar-te el llibre?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s