Cacera de bruixes a la universitat?

Avui, a través de les llistes de distribució de correu electrònic oficials de la UAB, totes les treballadores i treballadors hem rebut aquest missatge. El signa una ex-vicerectora implicada en una de les denúncies que formen part del sumari conegut com dels “27 i més“. Actualment, sobre el paper, és una professora més de la universitat.

Us en copio a sota el text íntegre, sense comentari. Simplement, us demano que vosaltres mateixos/es el valoreu. La frase en negreta l’he remarcada jo. Si voleu, podeu consultar aquest escrit que vaig fer fa uns dies. Tot plegat, forma part d’un procés judicial que de moment suposa peticions de presó de més de 11 anys a 25 estudiants i dos treballadors de la UAB, un dels quals soc jo.

Si voleu, podeu opinar sobre el seu contingut.

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

L’Equip de Govern de la UAB ha valorat la conveniència de compartir amb el col·lectiu de treballadores i treballadors aquest article-reflexió que he escrit.
Tal com es diu al darrer apartat del text:
És per tot això que trobo fonamental que s’acabi d’una vegada per totes amb la irresponsabilitat de llençar estudiants contra qui es consideren els adversaris polítics, de fer-los servir com si fossin carn de canó. Encara són a temps d’iniciar una mediació guiada pel diàleg i el respecte i evitar processos i conteses judicials. Tenim una oportunitat de recuperar per la universitat catalana els principis que han de guiar tota universitat: el lliure contrast d’idees i la participació democràtica. La societat no ens paga per fer altra cosa
.Agrairé que el llegiu sencer:

ctxt.es
La vicerrectora de Estudiantes y Cooperación de la UAB hasta 2015 pide que se ponga en marcha un procedimiento de mediación sobre la causa de la ocupación del rectorado en 2013 y el fin de la campaña contra ella
 Sílvia Carrasco

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s